Tesla Motors a testat filtrul HEPA si functia BioWeapon – partea 2 –

Graficul de mai jos arată evoluția ulterioară a nivelurilor de poluare din interiorul vehiculului și în interiorul balonului. În mai puțin de două minute, sistemul de filtrare HEPA a curățat aerul din Modelul X, aducand nivelul de poluare de 1000 mg / m³ la un nivel atât de scăzut încât era nedetectabil de instrumentele inginerilor Tesla, permițându-le chiar sa isi indeparteze măștile de gaz și sa respire aer curat în timp ce stăteau în interiorul balonului contaminat.

bioweapon

rezultat filtruNu numai că sistemul a filtrat complet aerul din masina,mașinii, reducand nivel de poluare PM2.5 cu 40%. Poți supraviețui literalmente unui atac bio stând în mașină. Tesla Motors anunta ca va echipa viitoarele masini Model S cu acest filtru HEPA si cu functia BioWeapon.

Conform OMS nivelurile medii anuale PM2.5 (cea mai periculoasă formă de poluare) ajunge la 56 mg / m³ la Beijing, 25 mg / m³ în Mexico City, 21 mg / m³ în Hong Kong, 20 mg / m³ în Los Angeles, 20 mg / m³ la Berlin, 17 mg / m³ la Paris, și 16 mg / m³ în Londra. Pe baza constatărilor unui studiu din 2013 efectuat la Harvard, aceste niveluri de poluare ar avea ca rezultat reducerea speranței de viață medie cu 23 de luni de la Beijing, 10 luni în Mexico City, 9 luni în Hong Kong, 8 luni de la Berlin și Los Angeles , si 7 luni de la Paris și Londra.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.