Tesla Update martie 2017

Tesla anunta un update al functiei Autopilot

Noile caracteristici Autopilot a sosit în această săptămână, odată cu lansarea software-ului versiunea 8.1. Acestea includ:

– Autosteer de mare viteză;
– Avertizare de plecare de pe banda;
– Control al masinii de la distanta;
– Parcare paralele automata;
– Schimbare automata de banda;

Pentru a testa actualizarile functiei AutoPilot este necesar o programare. Din pacate in Romania la acest moment nu este nici un magazin Tesla. De asemenea puteti testa noul mod Ridicol+ de pe P100D care a facut Model S, masina cu cea mai rapidă accelerație 0-100 km/h din toate timpurile. In 2017 MODEL S P100D a atins un nou record : 0-100 km/h in 2,28 SECUNDE! Fiind astfel masina cu cea mai rapida acceleratie testata vreodata de cei de la MotorTrend.

Tesla anunta oficial retragerea Model S 60

Model S 60 a fost gandit ca o obtiunea mai ieftina pentru a mari vanzarile masinilor electrice, dar majoritatea clienților Tesla preferă să cumpere Model S cu baterie de 75 kWh sau mai mare. Incepand cu 16 aprilie 2017, Tesla va elimina posibilitatea de a comanda Model S 60, toate vehiculele noi de 60 kWh fiind echipate cu hardware-ul full-auto și capacitatea de a face upgrade la gama unui vehicul 75 kWh printr-o actualizare over-the-air.

De la început, obiectivul Tesla a fost de a produce mașini fără compromisuri; inteligente, fiabile si sigure. In acest an Modelul 3 va fi introdus ca o alternativa la Model S, fiind o versiune mai mică, mai simpla și mai accesibila. Oferind o autonomie mai mare, o accelerație mai puternica, mai multi cai putere, mai mult spațiu interior și mai multe opțiuni de personalizare, Modelul S va continua să ofere cea mai bună tehnologie Tesla.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.